Страница 1 от 1

Въпрос за рендер

МнениеПубликувано на: Вто Авг 28, 2007 6:43 pm
от carboon
Има ли възможност (предполагам че има) и ако има как да накарам
да рендвам на 2, 3, 4, .... компа ???

МнениеПубликувано на: Вто Авг 28, 2007 9:48 pm
от kmn
Dr. Queue е отговора, има и други възможности естествено.

МнениеПубликувано на: Вто Авг 28, 2007 9:54 pm
от ileto
Както каза kmn ;) :
viewtopic.php?t=99&highlight=queue
Там се коментират някои варианти. Също и тук:
viewtopic.php?t=77&start=60
(малко по-надолу) на страницата.
За съжаление не знам как работят - ще е хубаво, ако някой ги тества и каже как e ;).