Обект спирка

Тук може да се говори за каквото и да е.

Модератори: ileto, kmn

Обект спирка

Мнениеот skincar » Чет Сеп 13, 2012 4:30 pm

Здравейте!

Отправям молба към всекиго, който има опит с Блендер.Нужна ми е направата на конкретен обект, тъй като правя карта на част от Варна за една игра.Играта е Омси, а обектът спирка.Обектът представлява мястото, на което се написва името на спирката и линиите, които минават през нея.Сигурен съм, че тя ще допринесе доза реализъм към проекта ми, а и аз ще съм много доволен.

Изображение

На снимката съм показал в каква форма е обектът.Висок е 1.80 метра, широк 70 см.Вътрешната част, където ще се изписват текстовете е 60 см, а височината му приблизително 70-80 см.

Където съм оцветил с червен цвят, трябва да е изписано "Община Варна", като текстът трябва да е със същия ъгъл като на спирката.Тази част от обекта трябва да бъде направена така, че да не може да се променя нищо по текста.

Под този текст трябва да бъде изписан текстът "спирка".И тази част от обекта трябва да бъде направена така, че да не може да се променя нищо по текста.

Под текстът "спирка" трябва да бъде името на спирката.Тази част трябва да бъде направена така, че да може да бъде променяна.

На предпоследния етап от обекта се намира и мястото, на което ще бъде изписвано коя линия минава през спирката и съответно маршрута(пример: ЖП Гара - Златни пясъци).Давам и пример, въпреки че на този обект всичко е отделно(не е вградено в един цял обект) - Снимка.Общо взето, за името на спирката и линиите, трябва да има отделни редове, в които да може да се пише(както е дадено на снимката).Тъй като тази част от спирката е с голяма височина, а на проекта си смятам да правя 10 линии - ако е възможно тези редове да са 11(десет за линиите и един за името на спирката).

На последния етап ще бъде място, на което да се изписва разписанието.То също е 60 см. широко, но е 40 см. високо.Тази част също не трябва да има правото на промяна.Тя може да бъде променяна само чрез наличната текстура.

Разбира се, след направата на обекта, той трябва да бъде изкаран в .x формат, като би трябвало и текстурите да са изкарани, за да бъде възможна някаква промяна по обекта(като разписанието например).

Готов съм да платя за този обект, макар че не ми се вярва да струва скъпо.
skincar
 
Мнения: 1
Регистриран на: Вто Сеп 11, 2012 8:40 am

Назад към Общи приказки

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта

cron